dimarts, 20 d’octubre del 2009

Hockei, nova temporada.

Aquest disabte comence per a mi la lliga temporada oficial de hockei linea del pais valencia, juguem Contra el mislata b, en valencia i son moltes ls il·lucions cargades en aquesta temporada, nous objectius, noves cares, noves comticions, moltes coses que fan que aquest primer partit sigui especa per a mi.

Tornar a una lliga coneguda, on es coneix als equips, on tens un estil de joc, i pots preparar els partits un a un, es un altre ritme de competició, el equip també es un grup d'amics, i que nhi hage bon rotllo se nota en la pista.

En quebec, no ere pitjor ni millor, ere molt diferent, principalment perque es un esport diferent, pero al ser una lliga en mes equips, amb mes jugadors, i que les hores d'entrenament eren mes reduides, pues ere un altre ritme.

Aquest any juguem lliga nacional, la segona divisio, i n'hi ha l'il·lució de poder arrivar a copa del rei, per poder guanyar coses, per jugar be, i disfrutar, sobretot disfrutar, ja que si en tot el any vaig disfrutant i donant el millor e mi, al finls compliran algunes expectatives, segur.

Son aquese coses les que ja en quebec em feien seguir avant, que me donaen alegria, frustracions tambe, pero que em motivaven.

Espere que algun dia vinueu a animarmos, que sera molt emocionant, i sobretot espectacular, aquest any sera un verdader espectacle.